Coaching

Hvad kan en personlig coach?

Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Direkte oversat betyder coach: træner. Det er en god beskrivelse for coaching er træning. Primært er det mentalt, men kan også være fysisk, hvis du for eksempel har brug for en personlig coach til vægttab. Et gammelt ordsprog siger at tro kan flytte bjerge… Jeg ved at det ikke fysisk kan lade sig gøre, men der er alligevel noget om det.

Al den modstand vi møder i livet, det være sig små og store udfordringer, sidder i hjernen. Det sidder fast i gamle mønstre og måder at forholde sig til verden på. Som for eksempel med vægttab: Du gør det samme igen og igen og resultaterne kommer hurtigt. Men når der er gået lidt tid, så holder det ikke rigtigt og du er tilbage hvor du startede. Hvad så nu? Hvis du gør det samme, så sker der det samme. Derfor skal du bruge en coach.

Med mig som coach træner vi sammen hvordan din mentale form skal ændres. Det er små justeringer det handler om. Men med bevidstheden om, at der skal ændringer og justeringer til, så lykkes det og jeg er med dig hele vejen. Mange taler om at blive den bedste udgave af sig selv. I min verden er det ikke noget du bliver, det er noget du allerede er! Det mentale handlemønster kører, så at sige, bare af med os. Et eksempel som alle kender til: Vi kommer gående på gaden og genkender en på lang afstand. Når vi nærmer os, begynder vi instinktivt at vinke til vedkommende og råber måske ”Hej!” Lidt tættere på opdager vi, at vi ikke kender vedkommende alligevel. Men vi begyndte helt automatisk at vinke… Det er simpelthen mønstret der styrer vores handlinger, hvad enten vi vil det eller ej.

De mønstre kan jeg hjælpe dig med at bryde og vi kan sammen skabe nye mønstre. Når du er motiveret og har viljen, så lykkes det. Jeg ved det, for jeg har selv prøvet det. Blandt andet med vægttab.

Det skal trænes ligesom alt andet. Du skal øve, du skal ikke prøve! Når vi øver os, er det en proces. Når vi prøver noget, er det som regel kun et forsøg eller to. Øvelse er noget vi gør hele livet.

Se mere på hjemmesiden www.helenabloch.dk og kontakt mig gerne for en afklarende samtale. Det koster ikke noget at spørge om noget.

Bedste hilsner Helena Bloch.

Helena Bloch

Forfatter: Helena Bloch

Helena Bloch har 10 års erfaring med coaching og familierådgivning. Her har hun hjulpet mange med at ændre retning mod et gladere liv.

Kontakt Helena på
helenabloch@outlook.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.