Unge Coach

Coaching af unge

Mange unge mennesker i dag er usikre, har ringe selvværd og mangler et ståsted. Der er mange krav og forventninger til dem, og det kan være udfordrende at vælge retning i livet. Mange unge tror, at de skal leve op til rigtig mange forventninger for at blive lykkelige. Flere unge lever med en overbevisning om, at de ikke er gode nok – både udadtil og indadtil. 
Jeg har gennem tiden hjulpet unge med præstationsangst, og hjulpet dem til at finde den indre ro de har haft brug for. Jeg har konkret arbejdet med eksamensangst samt værdiarbejdet i at skulle træffe vigtige beslutninger.

Jeg coacher kun unge fra 12 år og op, fordi deres evne til at opleve indflydelse på eget liv først begynder at tage form omkring den alder. Med skånsomme teknikker, som er tilpasset den enkelte, arbejder vi sammen om at ændre de overbevisninger du kan have om dig selv. Sammen ser vi på dit selvbillede, og skubber blidt til det du tænker om dig selv, så du kan leve det liv, du gerne vil og slippe begrænsningerne.

Det kan være svært at være ung. Der er mange krav og forventninger, som de skal tage stilling til. Derfor har familien stor betydning som en tryg base, hvor de møder omsorg og forståelse.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.