Om

Oprindeligt er jeg er uddannet børnehavepædagog i 1994. Jeg blev uddannet pædagog, fordi jeg ville gøre en forskel for børn. Jeg gik relativt hurtigt ledervejen for at være med til at få indflydelse på, hvordan jeg kunne være med til at gøre en forskel. Senere i mit liv fik jeg en stor interesse for mennesker generelt; særligt dem der har udfordringer i livet. Det være sig både små og store udfordringer. Men hvad der er store udfordringer for nogle, er det ikke nødvendigvis for andre og omvendt.

For bedre at kunne forstå og hjælpe tog jeg i 2012 en uddannelse som NLP-Practitioner. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, og handler kort sagt om den måde vi tænker på. Den måde, vi bevidst og ubevidst tænker på, programmerer vores hjerner til at få bestemte handlemønstre og tankemønstre, som er styrende i vores liv. Det har en stor betydning for vores måde at anskue verden på. Gennem uddannelsen blev jeg meget klogere på, hvorfor jeg var, som jeg var, og jeg tog en aktiv beslutning om at ændre på det. Jeg ville blandt andet gerne se mere positivt på tilværelsen, og det er lykkes. Men det er ikke kommet af sig selv.

I 2014 uddannede jeg mig videre indenfor Enneagrammet og blev certificeret Enneagram-Practitioner. Enneagrammet er et meget gammelt værktøj indenfor den positive psykologi, som kort sagt handler om 9 grundlæggende typer af personligheder, vi kan relatere os til. Hver type har nogle grundlæggende strategier og måder at møde verden på. At få viden om, hvorfor vi møder verden på en bestemt måde, hjælper til en forståelse af, hvorfor vi for eksempel bliver mødt af modstand og misforståelser, hvorfor konflikter opstår, og hvorfor vi selv har modstand på andre mennesker, uden vi helt ved hvorfor.

Jeg har benyttet mig meget af begge værktøjer gennem min lederkarriere. Jeg har været leder på 0-18 års området siden år 2000 og har gennem årene fået stor erfaring med børnesamtaler og forældrecoaching- og rådgivning. Ligeledes har jeg coachet medarbejdere mange gange med stor succes.

Privat er jeg gift med Torben, og sammen har vi to børn, som begge arbejder med at håndhæve lov og orden.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.