Børnecoach

Børn og mistrivsel

Flere og flere børn fra 6 år og op oplever angst eller utryghed, som kan være et tegn på mistrivsel. Angst hos børn er et bredt begreb, som dækker over små og store ting. Det kan være alt fra ondt i maven til generel utryghed. Jeg finder sammen med barnet frem til, hvor meget det fylder, hvis det er angst det handler om, hvor den stammer fra, hvilken form den har og sammen finder vi strategier til at barnet kommer i trivsel igen. Med blide teknikker og praktiske øvelser finder jeg sammen med barnet frem til hvad der specifikt fylder og hvor meget det fylder. 

Ofte er det nemt for børn at sætte ord på deres tanker eller bekymringer, når det ikke er mor eller far, der spørger.Børn vil helst ikke vil gøre deres forældre kede af det eller bekymrede. Derfor er det værdifuldt, at barnet kan fortælle om sine tanker til en anden voksen, som ikke har følelser i klemme. Samtalen kan være sammen med jer forældre eller med barnet alene. Det afhænger af den enkelte situation.

Barndommen i sig selv har stor værdi og hvornår man går fra barn til ung er svært at definere. Unge mennesker er mere bevidste om indflydelsen på deres eget liv.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.