Coaching

Jeg ved, at vi grundlæggende har alle de ressourcer, vi har brug for som mennesker. Som coach er jeg meget optaget af, hvad du gerne vil fremfor, hvad du ikke vil. Men det er oftest, sådan vi tænker helt automatisk…. Vi har fokus på det, der ikke virker, og det vi ikke vil. Jeg hjælper dig med at flytte, og holde, fokus. Når du har viljen til at ville ændre din fremtid, hjælpes vi ad. Jeg er sammen med dig hele vejen. Ved hjælp af skånsomme teknikker finder vi frem til, hvad der skal til for, at du kommer i mål. Det kan godt være vejen er lang og uoverskuelig, men jeg ved det lykkes. Jeg tager altid udgangspunkt i dig, og hvad du har brug for. Der findes ikke en standart løsning eller en måde at gøre det på.

De teknikker vi benytter os af er individuelle og de redskaber du får er specifikke for dig. Coaching betyder direkte oversat “træning.” så vi træner sammen og du øver dig. Lidt ligesom når vi starter på noget vi ikke har prøvet før, så træner vi for at blive bedre. Det samme gør sig gældende i vores liv. Vi kan sagtens træne at, for eksempel, blive bedre til at tænke positivt. Når jeg coacher stiller jeg de spørgsmål, som du har svarene på. For det er dig der har alle svarene. Vi skal bare lede lidt efter dem…Det der helt overordnet gør coaching meget effektivt er, at vi ser fremad og ikke så meget tilbage. For hvis vi lever i fortiden, går vi glip af fremtiden. Vi er på vej…

Jeg kan hjælpe med, at få øje på dine begrænsende overbevisninger. Sammen finder vi frem til hvad det er de begrænser og hvorfor. Sammen skaber vi nye overbevisninger, som du tager med dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.