Familierådgivning

Hvad er en familierådgiver?

Måske går I og tænker hvad er en familierådgiver. Har vi brug for en familierådgiver? Hvad kan sådan en egentlig? I løbet af de seneste år er der flere og flere familier der benytter en familierådgiver. Det er stadig ikke noget man taler så meget om, da det desværre er lidt pinligt for mange. Men ligesom vi går til lægen hvis vi fejler noget, eller går til en optiker hvis vi ikke ser helt så godt, så er det at gå til familierådgivning lidt det samme. Når noget ikke fungerer, så skal vi løse det. Og det kan I sammen med en familierådgiver.

Jeg er med jer hele vejen og gennem hele forløbet. Vi ser sammen på de små justeringer der skal til og det er vigtigt for mig, at understrege at det ikke er nogens skyld og der er ikke noget rigtigt eller forkert. Jeres familie er unik og I gør alt det bedste I kan. I min verden findes der ikke dårlige forældre. Alle forældre gør deres bedste og der er ikke nogen der beslutter sig for at være dårlige forældre. Derfor kan vi godt få følelsen af ikke at være gode nok. Og her spørger jeg: gode nok til hvad? Hvad er det I gerne vil være gode til? Og hvorfor er følelsen af ikke at være god nok til stede?

Jeg har som familierådgiver altid fokus på det der virker. Det der virker, skal vi gøre mere af. Og måske skal I som familie forventningsafstemme. Det glemmer vi tit, når hverdagen bare kører derudaf. Hvad er det egentlig vi gerne vil? Hvad er det der giver vores familie værdi? Der findes mange forskellige svar og det er ekstremt værdifuldt at alle bliver hørt. Jeg har ikke svarene; dem finder vi sammen. Og sammen justerer vi undervejs. Det er tit en stor øjenåbner, når der kommer en udefra og kigger ind. Mange bliver overraskede over egen adfærd. Den adfærd vi ikke tænker over, men som bare kører af med os.

Familierådgivning kan finde sted hos mig eller hjemme hos jer. Den første og indledende samtale er altid bedst hos mig og er oftest uden børn. Her er der mere ro til at blive konkrete. Men det er ikke fastlagt på forhånd. Det skal give mening for jer først og fremmest.

Kontakt mig for en indledende samtale på www.helenabloch.dk Sammen finder vi den løsning der er bedst for jer. Det koster ikke noget at spørge om noget.

Bedste hilsner Helena Bloch

Helena Bloch

Forfatter: Helena Bloch

Helena Bloch har 10 års erfaring med coaching og familierådgivning. Her har hun hjulpet mange med at ændre retning mod et gladere liv.

Kontakt Helena på
helenabloch@outlook.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.