Familierådgivning

Familierådgivning og konflikthåndtering

Når hverdagen tager over, og det hele går lidt stærkt, kan det være svært at komme ud af den negative spiral. Vi bliver irriterede og får ofte dårlig samvittighed. Der er daglige konflikter med børnene, og det kan være svært at se sig ud af. Jeg kan hjælpe jer med at finde ind til, hvorfor det går skævt og hvad der er svært. Vi vil så gerne have perfekte familier. Sådan er det bare ikke i virkeligheden. For nogen. Hver enkelt familie er unik og gør deres bedste. Vi gør meget for vores børn for at undgå konflikter, men det er sjældent den bedste løsning. Jeg kan hjælpe jer med at gå på opdagelse i konflikterne og få vendt dem til noget konstruktivt.

Vi ser sammen på de forskellige perspektiver i en konflikt, og vi ser på de involveredes perspektiver. Børn er grundlæggende skabt til at samarbejde, vi ser det bare ikke altid. Og børn ser ikke altid, at forældrene vil dem deres bedste. Har I udfordringer, når der skal puttes om aftenen, så finder vi en løsning, der er god for jer alle. Vi finder frem til, hvordan I får skabt de gode rutiner og den nødvendige ro. Vil jeres barn / børn ikke spise, så gå ikke i panik. Jeg hjælper jer med at flytte fokus, så måltidet igen bliver en hyggestund for alle.

Når familien ikke trives, kan alle have brug for hjælp og støtte, særligt børnene. Når børn ikke trives påvirker det familielivet og når familien ikke trives, påvirker det børnene.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.