Børn og mistrivsel

Mit barn vil ikke i skole.

Når børn ikke vil i skole, kan det have mange årsager. Ofte starter det i det stille og vi skyder det lidt hen og siger: ”Jamen det skal du da…” Når der er gået lidt tid tager det til og barnet VIL ikke i skole. Det begynder at fylde mere og mere og morgenerne bliver udfordrende.  Du tænker sikkert: Mit barn vil ikke i skole; hvorfor? Hvad er der galt? Det er svært, når vores børn ikke trives. Og det er endnu mere svært, når de ikke rigtig kan sætte ord på. Ofte handler det slet ikke om skolen, men om noget helt andet. Børnene forsøger alt det bedste at fortælle, at der er noget galt. At de ikke har det godt. Vi kender det godt fra os selv…. Vi kan ikke helt sætte ord på hvad der er galt og vi går og bøvler lidt med det. Det samme gør børn. Deres hjerner er bare ikke så udviklede som vores er, derfor er det endnu sværere for dem. De er ikke bevidste om det og det kan vi ikke forvente de er, før omkring 18 års alderen. Som forældre har vi følelserne i klemme og har svært ved at navigere i det, når vores børn er kede af det. Vi vil så gerne finde løsningen. Det lykkes sjældent og hele familien bliver påvirket. Derfor er det så fint, med en anden end familien, til at tale med barnet. Når barnet mærker at den voksne ikke bliver påvirket, får de nemmere ved at sætte ord på.

Jeg ved hvad der skal til for, at hjælpe jer og jeres barn. Kig ind på min hjemmeside www.helenabloch.dk og kontakt mig for en indledende snak. Det koster ikke noget, at spørge om noget.

Bedste hilsner Helena Bloch.

Helena Bloch

Forfatter: Helena Bloch

Helena Bloch har 10 års erfaring med coaching og familierådgivning. Her har hun hjulpet mange med at ændre retning mod et gladere liv.

Kontakt Helena på
helenabloch@outlook.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.